Birthday is coming up

Masuk Oktober, ngitung umur deh. We grow older as time goes by. But do we grow wiser? It all depends on the person. I’m grateful for what I have up to now, being able to see life from different point of view, having this kind of faith bout U.

As I realize what I have today, I never stop thanking. How easy life turns out 2be, when we choose 2see it that way. So we cry in life, mad on things that didn’t work out the way we planned 2be. But u know what, everything gonna be okay.Anehnya, kenapa orang jarang mengingat masa2 dimana ada banyak tawa.

Kata orang hidup itu kan perjalanan, tentunya banyak banget yang dah gw lewatin. Sejauh ini gw banyak banget ketemu ma orang2 yang menarik. Yang bikin gw kesel, nangis, seneng, bahagia, tambah pinter [gw suka bagian ini], belajar bijak, de el el lah pokoknya. Yang I enjoy life, baanggeet. No matter how hard it get some times, gw survive koq. Allah sayang banget kalee ye ma gw [aaamiiiinnn].

Sekarang hal yang paling gw takutin tuh, minta sesuatu…ya ma Allah dunkz tentunya.
Gimana klo terkabul n ternyata itu bukan yang terbaik buat gw? Beeeuuuhh, serem kan?
ya dah…gw jalani aja deh… [yang ini bego gak seh]. Yang pasti gw selalu berfikir positif. Apa aja yang bakal ada didepan gw, ya gw hadapin aja, like it or not. Ya gak?! Emangnya gw bisa lari kemana coba? Dah ah…dah mo pagi neh…cabs dulu…

“Live life the way u want it 2b yet don’t forget 2think positive in every moves…be grateful for what u are…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s